Dodaj u listu

Dodaj u listu

HYLO-CARE KAPI ZA OČI 10ML

HYLO-CARE KAPI ZA OČI 10ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

HYLO-CARE KAPI ZA OČI 10ML

HYLO-CARE KAPI ZA OČI 10ML

899,00 RSD

Besplatna dostava

Hylo-care® donosi momentalno olakšanje iritiranim očima i održava svežinu i zdravlje očiju.

SKU: 11650Y Tag:

Kapi za vlaženje i negu oka. Da bi spoljašnja tkiva – konjuktiva i rožnjača ostale zdrave, neophodno je da stalno budu vlažne. Samo tako oči mogu ispravno da funkcionišu i da se izbegnu tegobe. Hylo-care® sadrži natrijumovu so hijaluronske kiseline koja je fiziološka supstanca oka, ali i drugih delova tela. Natrijum-hijaluronat ima posebno svojstvo da formira ravnomeran i dugotrajan lubrikacioni film na površini oka koji se ne ispira brzo. Time se produžava njegov efekat vlaženja bez ometanja vida. Iz tog razloga se Hylo-care® može koristiti bez probiema tokom dana. Pored toga Hylo-care® sadrži dekspantenol koji pripada velikoj grupi B vitamina. Zahvaljujući ovoj komponenti zadovoljava se potreba oka za intenzivnom regeneracijom, što pomaže i lubrikacionim svojstvima natrijum-hijaluronata. Ukoliko boravite u suvoj ili klimatizovanoj sredini, ukoliko ste izloženi uticaju vetra, sunca ili na kraju dugog radnog dana vaše oči će Vas peći, svrbeti, biće umorne i suve, a to može da bude znak da lubrikacija očiju nije dovoljna. U tom slučaju, svojim očima treba da obezbedite intenzivnu vlažnost tako što ćete naneti Hylo-care® i tako obnoviti prirodnu ravnotežu vlage oka.
Hylo-care® donosi momentalno olakšanje iritiranim očima i održava svežinu i zdravlje očiju. Podrška u lečenju oštećene površine oka.

Način primene:
Kapi se mogu upotrebljavati prema potrebi, nekoliko puta u toku dana.

Sastav:
Natrijum-hijaluronat 1 mg/ml, Dekspantenol

Kompatibilan sa kontaktnim sočivima. Bez konzervansa.
Hylo-care® kapi se mogu koristiti do 6 meseci nakon prvog otvaranja.

Pakovanje:
10 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno