Dodaj u listu

Dodaj u listu

HYLO-DUAL KAPI ZA OČI 10ML

HYLO-DUAL KAPI ZA OČI 10ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

HYLO-DUAL KAPI ZA OČI 10ML

HYLO-DUAL KAPI ZA OČI 10ML

1.519,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Za vlaženje suvih očiju, stabilizaciju suznog filma i redukciju inflamatornih i alergijskih simptoma kao što su svrab i peckanje.

SKU: 11649Y Tag:

HYLO-DUAL obezbeđuje zaštitu protiv alergena iz okruženja i pruža olakšanje u sličaju svaraba i osećaja žarenja u očima. HYLO-DUAL je jedina zaštita za oko sa specijalnim doziranjem posebno formulisanog tokombina (0,05%) natrijum hijaluronata i (2%) ektoina, formirajući prirodnu dvostruku zaštitu protiv alergena iz okruženja kao što su polen, čestice prašine i životinjska dlaka. Jedna kap Hylo®-dua-a ima dvostruko dejstvo – stabilizuje lipidnu fazu suznog filma i vlaži oko, olakšava simptome alergije i inflamacije. Uzajamno delovanje natrijum-hijaluronata i ektoina pruža intenzivno dugotrajno podmazivanje površine oka i štiti od isparavanja suza. Hylo®-dua ublažava tipične simptome svraba i peckanja koji se javljaju kao zapaljenske reakcije na iritaciju čiji se okidač nalazi u okruženju.

Način primene:
3 puta po jednu kap u svako oko, ili po potrebi, više puta u toku dana.

Sastav:
0,5 mg/ml natrijum-hijaluronata, 20 mg/ml ektoina, boratni pufer i voda.

Sterilno rešenje bez fosfata i bez konzervansa za upotrebu na oku.
Nakon prvog otvaranja proizvod je upotrebljiv 6 meseci. Pogodan za dugotrajnu upotrebu

Pakovanje:
10 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno