Dodaj u listu

Dodaj u listu

Ialoclean rastvor za inhalaciju

Ialoclean rastvor za inhalaciju

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Ialoclean rastvor za inhalaciju

Ialoclean rastvor za inhalaciju

1.269,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Rastvor za inhalaciju namenjen za tretman bolesti respiratornog trakta.

Ialoclean rastvor za inhalaciju je sterilni rastvor sa hijaluronskom kiselinom, namenjen je za tretman bolesti respiratornog trakta.
Hijaluronska kiselina ima zaštitni i barijerni efekat na upaljenu i inficiranu sluzokožu nazofaringsa. Ona se lepi za površinu sluzokože, zadržavajući raspoloživu vodu. Formira zaštitni film koji donosi olakšanje nadraženom tkivu. Barijerni efekat omogućava održavanje integriteta sluzokože, štiteći je od štetnih faktora okoline i patogena.

Ialoclean rastvor za inhalaciju je indikovan za tretman bolesti respiratornog trakta kao traheo-bronhitis ili bronhitis, promuklost, zapaljenje glasnih žica sa ili bez disfonije, nadražujući kašalj, sindrome gripa ili prehlade, uporan kašalj, nakon operacija uha, nosa i grla.
Omogućava ublažavanje svih simptoma koji su povezani sa upalom: kašalj, otežano gutanje, osećaj stranog tela u grlu, suvoća.

Način primene:
Pažljivo protresite jednodozni kontejner pre upotrebe. Otvorite jednodozni kontejner odvrtanjem kapice. Prespite naznačenu količinu rastvora umerenim pritiskom na zidove jednodoznog kontejnera u ampulu inhalatora. Kada koristite polovinu doze, kontejner se može ponovo zatvoriti zavrtanjem kapice. Ponovo zatvoreni jednodozni kontejner treba čuvati na temperaturi između 2°C i 8°C (u frižideru), a preostalu količinu iskoristiti u roku od 24 sata nakon prvog otvaranja. Ialoclean se može koristiti u bilo koje doba dana bez ikakvih vremenskih ograničenja. Trajanje upotrebe zavisi od razvoja simptoma. Ako je potrebno, proizvod se može koristiti u dužem periodu.

Pakovanje: 5x2ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno