Dodaj u listu

Dodaj u listu

Immuno sirup 200 ml

Immuno sirup 200 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Immuno sirup 200 ml

Immuno sirup 200 ml

769,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Važan za jačanje imuniteta kod dece već od prve godine života

SKU: 5772Y Tags: , ,

Immuno sirup se preporučuje kod dece i tinejdžera za jačanje imuniteta i povećanje otpornosti organizma. Veoma efikasnim se pokazao u toku akutnih, hroničnih i čestih virusnih i baterijskih infekcija, atopijskog dermatitis, rinitisa, astme, ekcema, herpes infekcija, epidemije gripa (u svim stanjima oslabljenog imuniteta).

Način primene:
Deca od 1-3 godine:1 kafena (5 ml) kašika 2x dnevno
Deca od 3-10 godina: 1 supena (15 ml) kašika 1x dnevno
Deca starija od 10 godina: 1 supena (15ml) kašika 2 x dnevno

Pre upotrebe, potrebno je sirup promućkati zbog mogućnosti stvaranja taloga. Preparat je najbolje koristiti pre obroka, može se staviti u čašu vode, soka ili čaja. Proizvod može da se upotrebljava kontinuirano tri meseca, dva do tri puta godišnje. Doziranje u zavisnosti od uzrasta: Deca od 1 do 3 godine: 10 ml dnevno uz preporuku lekara. Deca od 3 do 10 godine: 15 ml dnevno. Deca starija od 10 godine: dva puta dnevno po 20 ml. Od trenutka otvaranja bočice, sirup treba iskoristiti u roku od 30 dana.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno