Dodaj u listu

Dodaj u listu

Imunoglukan P4H ACUTE A5

Imunoglukan P4H ACUTE A5

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Imunoglukan P4H ACUTE A5

Imunoglukan P4H ACUTE A5

799,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 25346006 Tags: ,

Dejstvo Imunoglukana P4H ACUTE A5

Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak ishrani u kapsulama koje osim Imunoglukana (300 mg) sadrže i vitamin C i cink, koji imaju ulogu u radu imunog sistema.

Aktivna supstanca Imunoglukan® P4H ACUTE (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) izolovan je iz gljiva bukovača (Pleuratus ostreatus).

Imunoglukan® je polisaharid koji se u telu ne razgrađuje i ponaša se poput celuloze jer organizam ne može da ga svari. Tako je zadatak Imunoglukana da u tankom crevu u takozvanim Peyerovim pločama (limfno tkivo u tankom crevu) aktivira delovanje imunih ćelija (makrofaga, monocita i neutrofila). Aktivira takozvani ćelijski imunitet. Tako aktiviran imuni sistem obezbeđuje organizmu bolju spremnost za odstranjivanje stranih tela, virusa i bakterija. Pored imunoglukana, Imunoglukan P4H ACUTE sadrži i vitamin C i cink koji imaju ulogu u pravilnom radu imunog sistema.

Način upotrebe Imunoglukana P4H ACUTE A5:

Odrasli i deca starija od 12 godina 1 kapsulu na dan, 5 dana zaredom. Posle toga se preporučuje upotreba kapsula Imunoglukan P4H.

Pakovanje Imunoglukana P4H ACUTE A5: 5 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 5 kapsula

Dodatne informacije Sastav Imunoglukana P4H ACUTE A5 Imunoglukan® (beta 1,3-1,6 D glukan) – 300mg, vitamin C – 160mg, cink – 10mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno