Dodaj u listu

Dodaj u listu

KALCIJUM ŠUMEĆE TABLETE 20X200MG

KALCIJUM ŠUMEĆE TABLETE 20X200MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu

KALCIJUM ŠUMEĆE TABLETE 20X200MG

KALCIJUM ŠUMEĆE TABLETE 20X200MG

169,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Šumeće tablete s kalcijumom i vitaminima C, K1, B6 i D3

Šumeće tablete s kalcijumom i vitaminima C, K1, B6 i D3 koji pospešuju iskoristivost kacijuma osnovnog koštanog minerala. Bez šećera, sa zaslađivačem. Kalcijum je neophodan za: rast i razvoj kosti i zuba, funkcionisanje neuromišićnog sistema, održavanje normalnog ritma rada srca, zgrušavanje krvi, ublažavanje simptoma alergija, smanjenje opasnosti razvoja osteoporoze. Kalcijum Plus se preporučuje: za dopunu manjka kalcijuma u ishrani, posebno osobama koje iz bilo kojeg razloga ne konzumiraju mleko i mlečne proizvode, ženama pre i za vreme menopauze, tokom trudnoće i dojenja, sportistima, osobama srednje i starije životne dobi, kao nadopuna lečenju osteoporoze.

1 tableta sadrži : kalcijum 250,0 mg, vitamin C 60,0 mg, vitamin K1 45,0 mg, vitamin B6 2,0 mg, vitamin D3 7,5 mg. Energetska vrednost: 3,4 kcal 14 kJ

Način upotrebe: 1 tabletu rastopiti u čaši (2 dl) vode. Odraslima se preporučuje 1 šumeća tableta dnevno. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 šumećih tableta / Neto: 80 g

https://multivita.in/sr/proizvodi/sumece-tablete/calciumplus/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno