Dodaj u listu

Dodaj u listu

KAPI ZA JAČANJE IMUNITETA SA VITAMINOM C 30 ML

KAPI ZA JAČANJE IMUNITETA SA VITAMINOM C 30 ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

KAPI ZA JAČANJE IMUNITETA SA VITAMINOM C 30 ML

KAPI ZA JAČANJE IMUNITETA SA VITAMINOM C 30 ML

217,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak prehrani

SKU: 1296469 Tags: ,

Način upotrebe: Za navedena stanja popiti 3 puta dnevno po 20 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično.

Napomene: Pre upotrebe promućkati. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Suplementi se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Upozorenje: Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak. Sadrže alkohol 38,1 g/100 g. Nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.Koristiti ih 7 dana pa napraviti pauzu nekoliko dana. Na ovaj način se mogu koristiti u dužem vremenskom periodu ako nema nuspojava ili kontraindikacija.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

Sastav: Vodeno-alkoholni ekstrakt biljaka: herba ehinacee (Echinacea purpurea), list bokvice (Plantago lanceolata), list timijana (Thymus vulgaris), list žalfije (Salvia officinalis), L-askorbinska kiselina.

Osobine i delovanje: Aktivni principi iz ekstrakata bokvice, timijana, žalfije i posebno ehinacee deluju kao imunostimulator, stimulišući nespecifični ćelijski imunitet i dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu protiv virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, deluju blago bronhospazmolitički, protektivno i ubrzavaju oporavak. Ispoljavaju bakteriostatički učinak na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno