Dodaj u listu

Dodaj u listu

LACALUT AKTIV RASTVOR 300 ML

LACALUT AKTIV RASTVOR 300 ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LACALUT AKTIV RASTVOR 300 ML

LACALUT AKTIV RASTVOR 300 ML

486,00 RSD

Besplatna dostava

Otopina za usta

Malo je ljudi koji nisu nikada imali upalu desni. Pored karijesa, to je najraširenija bolest zuba i usne duplje.
Zdrave desni su svetlo ružičaste boje, ne krvare. One su temelj naših zuba do starosti. Nažalost, desni često podležu promenama, nateknu, zacrvene se, postaju osetljive i već na najmanji dodir krvare. Ukoliko se upala ne tretira pravilnom higijenom, ona napreduje. Zahvata dublja tkiva i uzorokuje komplikacije. Nelečeni gingivtis zahvata dublja tkiva pa nastaje parodontoza.U početnoj fazi bolest je moguće jednostavno i uspešno lečiti.

Delovanje: Lacalut aktiv linija pruža potpunu zaštitu i sprečavanje parodontoze i/ili suzbijanje već postojećih simptoma. Lakalut aktiv rastvorom za ispiranje treba ispirati usnu duplju pre pranja zuba budući da otapa plak i naslage bakterija na zubima.

Sastav: Aluminijum-laktat, fluoridi – 0,0225 %

Način primene: Ispirati usnu duplju sa 10 ml nerazređenog rastvora 30 sekundi, potom ispljunuti i ne ispirati vodom. Nakon upotrebe bočicu dobro zatvoriti.

Napomena: Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo, posavetovati se sa svojim lekarom ili farmaceutom. Čuvati van domašaja dece. Ne gutati. Slučajno gutanje je bezopasno.

Pakovanje: 300ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno