Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

LACALUT FLUOR PASTA ZA ZUBE 75ML

LACALUT FLUOR PASTA ZA ZUBE 75ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LACALUT FLUOR PASTA ZA ZUBE 75ML

LACALUT FLUOR PASTA ZA ZUBE 75ML

349,00 RSD

2 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Zubna pasta

SKU: 25052013 Tag:

LACALUT FLUOR zubna pasta za zaštitu od karijesa. Pomaže mineralizaciju zubne gleđi, uklanja plak i štiti od karijesa. Zubna pasta FLUOR poseduje specijalna zrnca koja temeljno čiste i odstranjuju naslage sa zuba. Sadržaj fluorida: 1476 ppm

Način primene: Pastu za pranje zuba Lacalut FLUOR koristite svakodnevno.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvajte na sobnoj temperaturi i van domašaja dece. Deca mlađa od 6 godina, trebalo bi da peru zube manjom količinom paste (približno, veličine zrna graška). Pranje zuba trebalo bi obavljati pod nadzorom odraslih, kako bi se umanjila mogućnost gutanja veće količine paste. U slučaju korišćenja fluorida iz drugih izvora, potražite savet lekara ili stomatologa.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

75ML

Pomaže mineralizaciju zubne gleđi, uklanja plak i štiti od karijesa. Zubna pasta FLUOR poseduje specijalna zrnca koja temeljno čiste i odstranjuju naslage sa zube. Sadržaj fluorida: 1476 ppm Pakovanje: 75 ml Primena: Pastu za pranje zuba Lacalut FLUOR koristite svakodnevno!

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno