Dodaj u listu

Dodaj u listu

LACTOCARE DAILY SA CINKOM A20

LACTOCARE DAILY SA CINKOM A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LACTOCARE DAILY SA CINKOM A20

LACTOCARE DAILY SA CINKOM A20

851,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Kapsule Lactocare Daily s kulturama mikroorganizama i cinkom koji pridonosi normalnom metabolizmu ugljikohidrata i makronutrijenata

SKU: 25620202 Tags: ,

Kapsule Lactocare Daily s kulturama mikroorganizama i cinkom koji pridonosi normalnom metabolizmu ugljikohidrata i makronutrijenata. Probiotici su “dobre” bakterije koje unosimo hranom ili dodacima prehrani, koji mogu pomoći pri obnavljanju normalne, prirodne mikroflore čoveka. Probiotici prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, ako su uneseni u dovoljnoj količini, imaju pozitivan učinak na zdravlje, posebno kod proljeva i zatvora, upalnih bolesti creva, vaginalnih infekcija, infekcija mokraćnih puteva te alergija. Sadrži veliku brojnost bakterija mlečne kiseline i to četiri različita soja: B. bifidum, B. lactis, B. longum, L. acidophilus. Sadrži i cinkov citrat koji pridonosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i ugljikohidrata. Bez alergena, bez laktoze.

Doziranje: 1 kapsula dnevno.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno