Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

LAGOSA TBL 50X108MG

LAGOSA TBL 50X108MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LAGOSA TBL 50X108MG

LAGOSA TBL 50X108MG

969,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Koristi se u održavanju pravilnog funkcionisanja jetre

SKU: 25646002 Tag:

Sastav: Lagosa® sadrži ekstrat ploda mlečnog čkalja ili sikavice (Silybum marianum) čiji aktivni sastojak silimarin se koristi u održavanju pravilnog funkcionisanja jetre. U jednoj obloženoj tableti preparata Lagosa® nalazi se 108 mg silimarina.

Primena: Hronična inflamatorna oboljenja jetre, ciroza jetre, masna jetra, toksična oštecenja jetre, poremećaj lučenja žuči

Doziranje i način primene: Doziranje u skladu sa peporukom lekara.

Preporučeni način primene je : U slučaju lakšeg oštećenja jetre – jedna tableta LAGOSA ® 2 puta na dan; Na početku lečenja ili u slučaju težeg oštećenja jetre – dve tablete LAGOSA ® 2 puta na dan, a zatim nastavite sa jednom tabletom 2 puta na dan.

Pakovanje: 50 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

50X108MG

Sastav: Lagosa® sadrži ekstrat ploda mlecnog ckalja ili sikavice (Silybum marianum) ciji aktivni sastojak silimarin se koristi u održavanju pravilnog funkcionisanja jetre. U jednoj obloženoj tableti preparata Lagosa® nalazi se 108 mg silimarina.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno