Dodaj u listu

Dodaj u listu

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

682,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Prirodno rešenje za ublažavanje alergijskih reakcija

SKU: 25261003 Tag:

Prirodno rešenje za ublažavanje alergijskih reakcija. Delovanje: Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma. Lectranal stimuliše proizvodnju specificnih plazma ćelija i sintezu zaštitnog imunoglobulina IgG koji omogućava neutralizaciju alergena. To znači da, za razliku od antihistaminika, ne dolazi do blokiranja krajnjeg koraka, tj. oslobađanja histamina, nego se alergijska reakcija dosta ranije usmerava prema normalnom fiziološkom procesu. Sastav: Lectranal acute je biljni preparat. Sadrži 160mg Lectalina (ekstrakt korena biljke kozinac, Astragalus membranaceus radix, aktiviran posebnim zaštićenim postupkom). Astragalus membranaceus je kineska biljka koja prirodno uspeva u Aziji, a danas se širom sveta kultiviše u medicinske svrhe. Kozinac se tradicionalno koristi za regulaciju imunog sistema. U Lectranal-u je njegovo dejstvo poboljšano metodom aktivacije biljnog ekstrakta, tj. njegovim ugrađivanjem na poseban mineralni nosač, što omogućava očuvanje aktivnih komponenti i njihovu bolju apsorpciju. Istraživanja su pokazala da jedino ovako aktiviran Astragalus osigurava delotvornost preparata u borbi protiv alergena.

Način primene: za najbolje rezultate, kako bi se izbegla pojava simptoma ili značajno smanjio njihov intenzitet, preporučuje se prethodna priprema imunološkog sistema organizma uzimanjem Lectranala mesec dana pre pocetka sezone alergija, a zatim nastaviti sa uzimanjem tokom celog kritičnog perioda. Preporučena doza je 2×1 kapsula (ujutru i uveče po jedna kapsula), na prazan želudac, pola sata pre jela.Šta ako već imate simptome alergije? Lectranal se može početi sa uzimanjem i nakon pojave simptoma. U tom slučaju je potrebno početi sa Lectranalom Acute. Kada osetite poboljšanje, predite na Lectranal koji je potrebno uzimati do kraja alergijske sezone.

Upozorenje : Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti sa uzimanjem i posavetovati se sa lekarom. Lectranal mogu uzimati deca starija od 12 godina. Ne uzrokuje pospanost.

Pakovanje: 20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 TABLETA

Sastav 1 kapsule: - Ekstrakt korena opnastog kozinca 18:1 (Astragalus membranaceus) - 160mg - Kalcijum (kalcijum-karbonat) - 120mg - Vitamin C (L-askorbinska kiselina) - 40mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno