Dodaj u listu

Dodaj u listu

LISTERINE TOTAL CARE 500ML+500ML

LISTERINE TOTAL CARE 500ML+500ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LISTERINE TOTAL CARE 500ML+500ML

LISTERINE TOTAL CARE 500ML+500ML

719,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Tečnost za ispiranje usta

Klinički je dokazano da svakodnevna upotreba tečnosti za ispiranje usta može da poboljša oralnu higijenu, a klinička istraživanja su pokazala da ispiranje od 30 sekundi sa Listerine tecnošću za ispiranje usta, u kombinaciji sa pranjem zuba četkicom i upotrebom konca, pomaže u kontroli zubnog plaka.

Listerine total care jača zubnu gleđ i sprečava pojavu karijesa. Tečnost sadrži natrijum fluorid koji omogućava vezivanje fluorida na zubnu gleđ i jača njenu otpornost. Cink hlorid koji je još jedan od sastojaka Listerine total care tečnosti smanjuje stvaranje novog zubnog kamenca do 21%. Naslage i talozi se bolje uklanjaju čime se čuva prirodna belina zuba. Razlika između terapijske i svakodnevne upotrebe vodice za ispiranje usta ogleda se u tome da su terapijske tečnosti, koje sadrže visoke koncentracije hlorheksidina, za kratkotrajnu terapiju stanja kao što su bolesti desni (gingivitis), parodontitis, iritacije oralne sluznice i desni.

Sastav: Kao aktivne komponente sadrži natrijum fuorid 0,02%, mentol, eukaliptol, metIl-salicilat i timol.

Način primene: Posebno je efikasan kada se koristi ujutru i uveče nakon pranja zuba. Sipajte 20ml (4 čajne kašike) u čašu, ispirajte zube i desni 30 sekundi, a zatim ispljunite.

Napomena: Ne koristiti kod dece mlađe od 12 godina.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

500+500ML

Kao aktivne komponente sadrži natrijum fuorid 0,02%, mentol, eukaliptol, metIl-salicilat i timol.Nacin primene: Posebno je efikasan kada se koristi ujutru i uvece nakon pranja zuba. Sipajte 20ml (4 cajne kašike) u cašu, ispirajte zube i desni 30 sekundi, a zatim ispljunite.Napomena: Ne koristiti kod dece mlade od 12 godina.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno