Dodaj u listu

Dodaj u listu

Magnall Citrate 10 kesica

Magnall Citrate 10 kesica

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Magnall Citrate 10 kesica

Magnall Citrate 10 kesica

359,00 RSD

Besplatna dostava

Preporučuje se svim osobama izloženim teškim fizičkim naporima, treninzima, sportistima.

Magnall® Citrate je prašak za pripremu napitka koji u svom sastavu sadrži magnezijum u obliku magnezijum-citrata, vitamine C, D3, B6 i ekstrakt đumbira.

Doprinose značajno većoj iskoristljivosti magnezijuma u obliku magnezijum-citrata u odnosu na druga jedinjenja magnezijuma, jačanju imuniteta, rastu energetskog metabolizma, bržem oporavku mišića posle intenzivne fizičke aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i psihološke funkcije, jačem antioksidativnom efektu i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, održanju zdravlja respiratornog trakta, očuvanju optimalnog tonusa i vitalnosti organizma.

Preporučuje se svim osobama izloženim teškim fizičkim naporima, treninzima, sportistima, osobama sa oslabljenim imunitetom, osobama koje pate od hronične iscrpljenosti, umora, pada energije i nedostatka snage za svakodnevne aktivnosti.

Način primene:
Jedna kesica dnevno, i u formi je praška za pripremu napitka.

Pakovanje: 10 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno