Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAGNETRANS DIRECT 375MG A20

MAGNETRANS DIRECT 375MG A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAGNETRANS DIRECT 375MG A20

MAGNETRANS DIRECT 375MG A20

349,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 20002098 Tags: , , ,

Magnetrans 375 mg direkt granulat je farmaceutski dizajn prilagođen načinu života savremenog čoveka. Magnetrans 375 mg direkt granulat je pakovan u pojedinačnu, ekološki opravdanu papirnu ambalažu. Lako je prenosiv kako bi uvek bio uz osobu kojoj je potreban. Upotreba je jednostavna – bez vode i bez dodira rukom. Magnetrans 375 mg direkt granulat ima prijatan ukus i osigurava dnevne potrebe unosa magnezijuma. Magnetrans 375 mg direkt granulat ne sadrži šećer, te ga mogu koristiti i osobe koje ne žele da povećaju telesnu masu, gojazne osobe, osobe sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom i metaboličkim sindromom.

TRAJANJE TERAPIJE/UPOTREBE: Magnetrans 375 mg direkt granulat je dodatak ishrani i ne može se definisati trajanje upotrebe. Pri dnevnom unosu 375 mg magnezijuma, nema vremenskog ograničenja upotrebe.

KADA NE SME DA SE UPOTREBLJAVA MAGNETRANS 375 mg DIREKT GRANULAT? Magnetrans 375 mg direkt granulat sadrži izvor fenilalanina, pa osobe sa prisutnom fenilketonurijom ne treba da ga koriste.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KESICA

https://www.magnetrans.rs/o-magnetransu

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno