Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA CILANTRO-X

MAXMEDICA CILANTRO-X

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA CILANTRO-X

MAXMEDICA CILANTRO-X

2.403,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 20586031 Tag:

Opis proizvoda: Korijander, Coriandrum sativum, u našoj ishrani predstavlja mnogo više od začinske biljke. Zbog svojih medicinskih svojstava, korijander je širom sveta tradicionalno upotrebljavan, a današnje eksperimentalne studije dodaju brojne nove fiziološke efekte ovoj biljci. Dokazano je da korijander poseduje antifugalno i antibakterijsko dejstvo, posebno u borbi protiv Candida i Streptococcus spp. Takođe, ekstrakt lista korijandera poseduje značajnu antioksidativnu aktivnost, time doprinoseći očuvanju naše DNK i sprečavanju štetne lipidne peroksidacije. Uz ova dejstva, korijander je pokazan da poseduje i antidijabetičnu i vazoprotektivnu aktivnost kao i sposobnost vezivanja teških metala, time učestvujući u njihovoj detoksikaciji.

Indikacije: Detoksikacija od teških metala Antidiabeticno dejstvo, anitkancerogeno, antireumatično, antioksidativno, vazoprotektivno, protiv stvaranja ateroskleroze

Sastav: Proizvod sadrži 100% prirodni suvi ekstrakt lista korijandera vrhunskog kvaliteta.

Upotreba: Odrasli – 1 tableta dnevno.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

50 TABLETA

Sastojci: suvi ekstrakt herbe korijandera (Herba Coriandri Sativi) 10:1; laktoza-monohidrat; sredstva protiv zgrudvavanja: mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat, talk.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno