Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA ENZYNORM KAPSULE A20

MAXMEDICA ENZYNORM KAPSULE A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA ENZYNORM KAPSULE A20

MAXMEDICA ENZYNORM KAPSULE A20

564,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

MaxMed Enzynorm kapsule, gastrorezistentne kapsule sadrži kombinaciju digestivnih enzima koju čine: alfa-amilaza (razgrađuje skrob i glikogen), proteaza (razgrađuje proteine i peptide na aminokiseline), celulaza (razgrađuje celulozu i hitin), lipaza (pomaže emulgovanju i razgradnji masti), laktaza (beta-galaktozidaza, razgrađuje mlečni šećer), bromelain (proteolitički enzim) i papain (proteaza).

Enzynorm zapravo sadrži smešu digestivnih enzima biljnog i mikrobiološkog porekla koji učestvuju u razgragradnji i varenju proteina, masti i ugljenih hidrata. Pored toga, sadrzi i kapsulu potpuno biljnog porekla koja je takodje i gastrorezistentna, sto znaci da se razlaze direktno u crevima gde je najpotrebnije.

Enzynorm se preporučuje osobama sa tegobama usled problema u varenju hrane kao što su:
-nadimanje
-flatulencija
-želudačne tegobe
-zatvor

Način upotrebe MaxMed Enzynorm kapsula:
Koristi se 2 puta dnevno po 1 gastrorezistentna kapsula, u toku obroka. Kapsule treba gutati cele nesažvakane.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno