Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA REHIDRO MAX 10 KESICA

MAXMEDICA REHIDRO MAX 10 KESICA

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA REHIDRO MAX 10 KESICA

MAXMEDICA REHIDRO MAX 10 KESICA

875,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 1206363 Tags: ,

Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore.

Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem.
Način upotrebe:

Odojčad (od 2. meseca), deca, odrasli: Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 200 ml flaširane ili prokuvane i na sobnoj temperaturi rashlađene vode. Daje se u malim porcijama u vremenskim intervalima od 5-10 minuta (kašičicom ili na gutljaj iz flašice, odnosno šolje).

Pripremljen rastvor upotrebiti u roku od 24h.
Ne dodavati šećer i/ili zaslađivače u rastvor.
U zavisnosti od stepena dehidracije preporučuje se primena 1-2 kesice proizvoda dnevno.

Dejstvo:

Saccharomyces boulardii kao veliki molekul ima sposobnost da za sebe veže značajan broj patogenih bakterijala i njihovih toksina, da pospeši eliminaciju iz organizma i tako spreči njihovo zadržavanje u crevima i vezivanje za epitel creva (koje dalje prate simptomi kao što su nelagodnost i bol u stomaku, mučnica, dijareja). Na taj način ponovno se uspostavlja ravnoteža u crevnoj mikroflori, u kojoj preovlađuju dobre bakterije važne za očuvanje imuniteta. Kao probiotska gljivica, otporan je na delovanje antibiotike, te se može koristiti čak i tokom antibiotske terapije, a njegov efekat neće biti oslabljen.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno