Dodaj u listu

Dodaj u listu

MEDISANA DIGITALNI TOPLOMER FTC

MEDISANA DIGITALNI TOPLOMER FTC

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MEDISANA DIGITALNI TOPLOMER FTC

MEDISANA DIGITALNI TOPLOMER FTC

669,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Digitalni toplomer

SKU: 90003024 Tag:

MEDISANA FTC toplomer Vam omogućava da brzo i precizno odredite telesnu temperaturu. Uobičajene greške, kao što je prekratak period merenja mogu se gotovo potpuno eliminisati. Merenje temperature se može obaviti na sledećim delovima tela: ispod jezika (oralno) , ispod pazuha (aksilarno) i u rektumu (rektalno).

Ubacivanje / vađenje baterije: MEDISANA FTC toplomer je odmah spreman za korišćenje, pošto je baterija već ubačena u uredaj. Ukoliko se znak pojavi na desnoj strani ekrana posle izvesnog vremena upotrebe, potrebno je zameniti bateriju. Da biste to uradili, skinite poklopac odeljka za bateriju (4) i izvucite odeljak otprilike 18 mm iz toplomera. Koristite odgovarajući šrafciger da biste pažljivo izvadili bateriju. Ubacite novu bateriju tako da znak „+“ bude okrenut na gore. Vratite odeljak nazad u toplomer i zamenite poklopac odeljka za baterije.

KORIŠĆENJE :Pritisnite dugme START (3) da biste uključili toplomer. Svi simboli na displeju će se pojavit na oko 2 sekunde i čućete kratak zvučni signal. Nakon toga na LDC displeju (2) će biti prikazana poslednja izmerena temperatura na oko 2 sekunde (u isto vreme ce sa desne strane biti prikazano malo slovo M). Ako je temperatura ispd 32oC na LCD displeju (2) videćete „Lo“ i „oC“ koje će treperiti. Medisana FTC toplomer je spreman za merenje. Postavite vrh senzora (1) oralno, aksilarmno ili rektalno. Toplomer će automatski početi da meri temperaturu. Za vreme merenja trenutna temperatura će konstantno biti prikazana. Kad se merenje završi čućete 10 kratkih zvučnih signala i izmerena vrednost će biti prikazana na LCD displeju (2). Toplomer će se sam isključiti 8 minuta nakon merenja temperature. Da biste produžili trajanje baterije sami isključite toplomer pritiskom na dugme START (3). Potpuno je vodootporan.

Da bi merenje bilo sigurno i što tačnije treba da uzmete u obzir sledeće činjenice prilikom postavljanja toplomera: * ORALNO MERENJE: Smestite vrh senzora (1) ispod jezika i zatvorite usta. Da biste izbegli netačne rezultate, tokom merenja dišite kroz nos. * REKTALNO MERENJE: Veliki broj pacijenata smatra da je rektalno merenje neprijatno, ali se dobijaju najprecizniji rezultati. Pažljivo unesite vrh senzora (1) približno 3,5cm u rektum. * MERENJE ISPOD PAZUHA: Operite pazuh pre merenja. Postavite vrh senzora ispod pazuha, spustite ruku i lagano je pritiskajte prema telu sve dok merenje traje.

FUNKCIJA MEMORIJE MEDISANA FTC toplomer poseduje funkciju memorije koja Vam omogucava da ponovo vidite poslednju izmerenu temperaturu. Pritisnite dugme START (3) da biste uključili toplomer. Svi simboli na displeju će se pojavit na oko 2 sekunde i čućete kratak zvučni signal. Nakon toga na LDC displeju (2) će biti prikazana poslednja izmerena temperatura na oko 2 sekunde (u isto vreme će sa desne strane biti prikazano malo slovo M). ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA MEDISANA FTC toplomer je vodootporan olakšavajući time čišćenje i dezinfekciju. Očistite toplomer pre i posle korišćenja tkaninom natopljenom u blagi rastvor alkohola. Takođe, možete da potopite toplomer u namenski rastvor za dezinfekciju.

Medisana FTC digitalni toplomer – Raspon merenja: 32.0– 42.0 0C. Preciznost: 0.1 0C. Tačnost merenja: ± 0.1 0C (odstupanje od stvarne telesne temperature u rasponu od 35,5-42,0 0C). Radni vek: oko 2.500 merenja. Optimalni radni uslovi: 10-40 0C. Uslovi skladištenja: od -10 do +60 0C. Dimenzije: 10 mm (V), 128 mm (D), 19 mm (Š). Težina: 9,8 g. Baterije: 1 baterija (AG3 ili LR 41). Sertifikat: CE 0297

Kompanija MEDISANA (Nemačka) je više od 20 godina svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu (aparati za porodicno zdravlje). Vrhunski kvalitet MEDISANA proizvoda obezbeđen je visokim proizvođačkim standardima i sveobuhvatnom kontrolom kvaliteta. MEDISANA proizvodi su klinički testirani, ispitani po međunarodnim standardima, i poseduju CE 0473 sertifikat, odobren od strane MPG (Medical Products Law). Visoka pouzdanost MEDISANA proizvoda je iskazana i u garantnom roku od čak 3 godine – što predstavlja znatno više od ostalih svetskih proizvođača.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno