Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA MULTI B COMPLEX tabl a50

MAXMEDICA MULTI B COMPLEX tabl a50

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MAXMEDICA MULTI B COMPLEX tabl a50

MAXMEDICA MULTI B COMPLEX tabl a50

287,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 20586039 Tags: ,

Multi B kompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina B kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Podstiče rad nervnog sistema. Pomaže zarastanju rana. Vitamini B kompleksa su neophodni za za rast i razvoj jer učestvuju u aktiviranju enzima koji utiču na mišićni, nervni i kardiovaskularni sistem. Učestvuju u hemijskim reakcijama koje održavaju normalne metabolicke funkcije u telu. Povoljno utiče na kosu, kožu i nokte. Podstiče varenje. Preporučuje se kod osoba koje dugotrajno upotrebljavaju alkohol, kao i za nadoknada vitamina iz grupe B.

Svaki vitamin iz B grupe ima svoje pozitivno dejstvo na organizam: Tiamin: učestvuje u stvaranju energije neophodne za rad organizma, a posebno mozga. Pantotenska kiselina: učestvuje u stvaranju energije iz masti i ugljenih hidrata. Riboflavin i niacin: pored stvaranja energije imaju i antioksidativno dejstvo. Vitamin B6: učestvuje u sintezi i formiranju proteina u telu. Folna kilselina: učestvuje u pravilnoj ćelijskoj deobi, sintezi DNK, i proizvodnji neurotransmitera. Igra važnu ulogu u razvoju nervnog sistema fetusa. Vitamin B12: zajedno sa folnom kiselinom učestvuje u izgradnji normalne nervne ćelije, sintezi DNK. Blotin: pomaže izgradnji masti i proteina koje se koriste u telu.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

50 TABLETA

Sastojci: vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid); vitamin B2 (riboflavin), niacin (nikotinamid), pantotenska kiselina (kalcijum-D-pantotenat); vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), biotin (D-biotin), folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina), vitamin B12 (cijanokobalamin); laktoza-monohidrat; sredstva protiv zgrudvavanja: mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat, talk. Zemlja porekla: Republika Srbija

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno