Dodaj u listu

Dodaj u listu

MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE AND TABLETS A10

MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE AND TABLETS A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE AND TABLETS A10

MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE AND TABLETS A10

1.749,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Multi-Gyn vaginalni irigator je proizvod za ispiranje za optimalnu vaginalnu higijenu.

Multi-Gyn vaginalni irigator je proizvod za ispiranje za optimalnu vaginalnu higijenu. Sastoji se od praktične bočice sa fleksibilnim uskim grlom i može da se koristi u kombinaciji sa Multi-Gyn tabletama. Savetuje se da se vaginalni irigator koristi posle menstruacije ili odnosa. Nema potrebe koristiti vaginalni irigator češće od toga.
Sadrži posebnu membranu koja smanjuje prekomerni pritisak tečnosti za ispiranje i stvara idealan efekat ispiranja. Ovom membranom onemogućen je povratak tečnosti za ispiranje nazad u irigator. Ispira dobro, detaljno i ugodno. Može se koristiti u bilo kom položaju: pri sedenju, stajanju ili ležanju.
Multi-Gyn šumeće tablete, u kombinaciji sa Multi-Gyn irigatorom za vaginalnu higijenu, smanjuju neprijatan miris i pojačan sekret. Sprečavaju gljivične i bakterijske infekcije i ublažavaju vaginalne tegobe. Daju umirujući efekat kod svraba i iritacije (osećaj peckanja).
Efikasnost Multi-Gyn vaginalnog irigatora:
Dobra vaginalna higijena od ključne je važnosti u prevenciji vaginalnih infekcija poput bakterijske vaginoze ili infekcije kandidom (gljivicama). Intenzivna higijena važna je i u slučaju postojeće vaginalne infekcije zbog bržeg oporavka. Medicinsko istraživanje dokazalo je da je posebno važno očistiti svodove vagine blizu materice od naslaga koje se tamo skupljaju i često predstavljaju glavno područje rizika. Uopšteno, zdravi uslovi u vaginalnom području, normalna flora (Doderlein), prirodni miris i sekret od velike su važnosti za dobrobit žene.

Način primene:
Multi-Gyn vaginalni irigator može se upotrebljavati u različitim položajima: sedeći na WC šolji, ležeći u kadi ili stojeći pod tušem. Važno je da se tečnost
za ispiranje slobodno izbacuje tokom ispiranja.
1. Pronađite najudobniji položaj za ispiranje. Sipajte mlaku vodu do poslednjeg rebra na grlu boce.
2. Prelomite Multi-Gyn tabletu i stavite je u bocu.
3. Pričvrstite zavrtanjem aplikator na bocu i sačekajte da se tableta rastvori i prestane da šumi.
4. Uvucite aplikator lagano u vaginu u najudobnijem položaju koji ste izabrali. Pazite da tečnost za ispiranje može nesmetano da ističe.
5. Stisnite bocu jedanput lagano i potpuno da biste isprali vaginu tečnošću za ispiranje. Nije neophodno potpuno isprazniti bocu.
6. Isperite bocu i aplikator toplom vodom.

Sastav:
Natrijum-bikarbonat, limunska kiselina, Aloe barbadensis (Aloe vera)u prašku, laktoza, askorbinska
kiselina.
Multi-Gyn Tablets šumeće tablete nisu namenjene za oralnu upotrebu.

Pakovanje:
Irigator + 10 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno