Dodaj u listu

Dodaj u listu

Multi-Mam komprese A12

Multi-Mam komprese A12

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Multi-Mam komprese A12

Multi-Mam komprese A12

1.199,00 RSD

Besplatna dostava

Za intenzivnu negu bradavica kod majki koje doje.

SKU: 11766Y Tags: ,

Multi-Mam Compresses posebno su osmišljene za intenzivnu negu bradavica kod majki koje doje.
Komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice, poboljšavaju stanje kože, smanjuju oticanje i sprečavaju infekciju.Svaka kompresa impregnirana je bioaktivnim gelom.Gel se ne mora ukloniti pre dojenja. Za bebu je prijatno slatkog ukusa.Multi-Mam Compresses formira mekan i udoban uložak na bradavici i stvara optimalne uslove za proces prirodnog zaceljivanja.Tanka najlonska prevlaka sprečava ostavljanje mrlja na vešu.Multi-Mam Compresses su idealno prilagođene tretiranju tegoba sa bradavicama koje su posledica dojenja.

Način primene:
Otvorite kesicu, razvijte presavijenu kompresu i postavite je impregniranom stranom na bradavicu. Ostavite kompresu da stoji onoliko dugo koliko želite, ali ne kraće od 5 minuta.
Ponovite postupak, najmanje dva puta dnevno, sve dok vaše tegobe ne prestanu.

Pakovanje: 12 kompresa

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno