Dodaj u listu

Dodaj u listu

MULTILAC BABY PRAŠAK A10 KESICA

MULTILAC BABY PRAŠAK A10 KESICA

(1 recenzija korisnika)
Dodaj u listu

Dodaj u listu

MULTILAC BABY PRAŠAK A10 KESICA

MULTILAC BABY PRAŠAK A10 KESICA

749,00 RSD

Besplatna dostava

Multilac Baby je sinbiotik poslednje generacije koji sadrži fruktooligosaharide FOS i 9 slojeva živih bakterija

SKU: 25527004 Tag:

Multilac Baby je sinbiotik poslednje generacije koji sadrži fruktooligosaharide FOS i 9 slojeva živih bakterija uključujući Lactobacilius rhamnosus GG. Fruktooligosaharidi FOS stimulišu rast bakterija, olakšavaju naseljavanje creva i na taj način produžavaju njihovu aktivnost. Multilac Baby ne sadrži mleko ni kazein, te je zbog toga bezbedan za osobe alergične na ove proizvode. Multilac Baby se kao dodatak ishrani preporučuje kod dece starosti 4 meseca i starije: za održavanje normalne crevne flore kako bi se olakšalo funkcionisanje creva, za vreme i nakon terapije antibioticima, u slučaju poremećaja normalnog funkcionisanja creva, u periodu povećanja osetljivosti na infekcije. Multilac Baby ne treba koristiti ako ste alergični (preosetljivi) na bilo koji sastojak proizvoda.

Upotreba: Deca starosti 4 meseca i starija: 1 kesica dnevno. Bebama starijim od 4 meseca sadržaj kesice treba rastvoriti u vodi ili mleku (majčinom ili formuli za odojčad). Deca starosti 2 godine i starija kao i odrasli: pomešati sa vodom, mlekom, jogurtom ili uzeti direktno iz kesice. Preporučenu dnevnu dozu ne treba prekoračivati.

Način čuvanja: Multilac Baby čuvati na temperaturi do 25C, na suvom mestu. Čuvati van domašaja dece i vidokruga male dece. Zaštićeno od svetlosti. Multilac Baby ne zahteva čuvanje u frižideru.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Iskustva korisnika
 1. Odlican probiotik za decu

  Sve preporuke.

  0 You have already voted this

  10 KESICA

  Isporuka Dostava Cena
  Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno