Dodaj u listu

Dodaj u listu

Miocystinn Fertile 20 kesica

Miocystinn Fertile 20 kesica

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Miocystinn Fertile 20 kesica

Miocystinn Fertile 20 kesica

1.159,00 RSD

Besplatna dostava

Dijetetski suplement

SKU: 25786015 Tag:

MIOCYSTINN Fertile predstavlja jedinstvenu formulaciju sa mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom koja se preporučuje ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom.

Miocystinn Fertile, dejstvo:
– Smanjuje insulinsku rezistenciju.
– Uspostavlja hormonsku ravnotežu.
– Reguliše menstrualni ciklus i ovulaciju.
– Podstiče rast folikula i poboljšava kvalitet oocita.
– Reguliše infertilitet kao posledicu PCOS-a.
– Smanjuje posledice hiperandrogenizma.
– Reguliše lipidni status.
– Bez neželjenih efekata.

Inozitol je ključni sekundarni glasnik, primarna komponenta ćelijske membrane fosfolipida i uključen je u brojne biološke procese. On povećava osetljivost ciljnih organa na insulin čime se smanjuje nivo šećera u krvi. Na taj način se regulišu mnogi neprijatni simptomi PCOS-a. Zahvaljujući dejstvu mio-inozitola smanjuje se nivo testosterona, a povećava se broj ovulacija i plodnost. Pored toga, on razlaže masti i snižava nivo holesterola u krvi, ali i povećava osetljivost receptora na serotonin, pa ima pozitivan uticaj na raspoloženje.

Folna kiselina, spada u vitamine grupe B i smatra se da reguliše infertilitet kao jednu od posledica postojanja PCOS-a. Pored toga, folna kiselina smanjuje nivo homocisteina koji je povezan sa različitim bolestima kardio-vaskularnog sistema i hiperinsulinemijom. Redovan unos je preporučen svim ženama koje žele da zatrudne, trudnicama i onima koje boluju od PCOS i metaboličkog sindroma.

Način primene:
Rastvoriti sadržaj jedne kesice u čaši vode i popiti, dva puta dnevno.

Pakovanje: 20 kesica.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KESICA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno