Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Comfortis 2 6-12m 800g

Nan Comfortis 2 6-12m 800g

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Comfortis 2 6-12m 800g

Nan Comfortis 2 6-12m 800g

2.342,00 RSD

Besplatna dostava

Adaptirano mleko

SKU: 10705Y Tag:

Nan Comfortis 2 je prelazno mleko za zdravu odojčad koje je namenjeno za posebne prehrambene potrebe odojčadi starije od 6 meseci. OPTIPRO® je posebna tehnologija optimizacije proteina u zavisnosti od uzrasta, kako u kvalitativnom, tako i u kvantitativnom pogledu. Sadrži kulturu L. reuteri – sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece. Sadrži DHA, kao i vlakna FOS/GOS. Samo sa laktozom – laktoza je jedini prisutan ugljeni hidrat u NAN Comfortis 2. Raznovrsna, uravnotežena ishrana i zdrav način života važni su za zdravlje vašeg deteta.

Način upotrebe:
Operite ruke pre pripreme obroka. Operite dobro sve delove flašice dok ne nestanu tragovi mleka. Iskuvajte ih 5 minuta. Ostavite ih pokrivene do upotrebe. Prokuvajte vodu za piće 5 minuta. Ostavite da se ohladi (~40°C). Proverite tablicu ishrane i sipajte tačno potrebnu količinu vode u flašicu. Koristite samo mericu koja je u pakovanju i poravnajte bez pritiskanja. Sledite tablicu ishrane. Dodajte tačan broj ravno napunjenih merica u skladu sa uzrastom odojčeta. Nakon upotrebe, vratite mericu u prostor unutar limenke, kao što je prikazano na slici. Zatvorite poklopac i dobro protresite flašicu dok se prah potpuno ne rastvori. Dobro zatvorite kutiju posle svake upotrebe i čuvajte je na hladnom i suvom mestu. Proizvod se mora potrošiti najkasnije 3 nedelje od otvaranja.

*Da bi se sačuvao broj živih kultura, prokuvana voda se mora ohladiti do 40°C pre dodavanja praha.
**Napomena: koristite samo mericu iz unutrašnjosti kutije. Ne koristite ni više ni manje praha nego što je naznačeno, zato što to može dovesti bilo do dehidratacije, bilo do nedovoljne ishrane vaše bebe. Ne menjajte naznačene količine bez saveta lekara.
***Kod ovog uzrasta preporučuje se postepeno uvođenje žitarica u režim ishrane odojčeta, kao i ostale hrane (povrće, voće, meso, riba). Potražite savet svog lekara pre uvođenja bilo koje nove hrane u ishranu bebe.

Pakovanje: 800g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno