Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Comfortis 3 12-24m 800g

Nan Comfortis 3 12-24m 800g

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Comfortis 3 12-24m 800g

Nan Comfortis 3 12-24m 800g

2.342,00 RSD

Besplatna dostava

Adaptirano mleko

SKU: 10704Y Tag:

Nestle Nan 3 Comfortis je prah za pripremu mlečnog napitka za malu decu, sa dodatkom kulture Lactobacillus reuteri. Od 1. godine nadalje. NAN® Comfortis® 3 je razvijen na osnovu dugogodišnjih istraživanja kompanije Nestlé u oblasti ishrane odojčadi i male dece.

Jedinstvena kombinacija sastojaka:
– Optimizovani proteini u skladu sa uzrastom deteta, kako u kvantitativnom tako i u kvalitativnom pogledu.
– L. reuteri kultura- sličan soj se može naći u crevnoj flori dojene dece.
– Sa vlaknima – GOS/FOS.
– Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema dece.
– Kalcijum doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece.

Raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života su važni za zdravlje Vašeg deteta. Pitajte lekara specijalistu o mleku za decu mlađeg uzrasta NAN Comfortis 3.

Način upotrebe:
1. Operite ruke pre pripreme obroka.
2. Operite šolju dok ne uklonite i poslednje ostatke mleka. Prokuvajte pribor 5 minuta. Čuvajte pokriveno do sledećeg korišćenja.
3. Prokuvajte vodu za piće 5 minuta. Ohladite (~40°C).
4. Pratite tablicu ishrane i sipajte tačnu količinu tople vode u prokuvanu šolju. Zatim dodajte tačan broj merica prema uputstvima iz tablice ishrane. Koristite isključivo priloženu mericu.
5. Osigurajte da merica bude suva, pa je vratite u limenku. Limenku zatvorite čvrsto nakon svake upotrebe i držite je na suvom i hladnom mestu.
6. Dobro promešajte sadržaj u šolji dok se prah potpuno ne rastvori, a zatim odmah nahranite dete. Proverite temperaturu obroka pre nego što počnete da hranite dete.

Pakovanje: 800g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno