Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Complete comfort 400g

Nan Complete comfort 400g

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Complete comfort 400g

Nan Complete comfort 400g

1.662,00 RSD

Besplatna dostava

Adaptirano mleko

SKU: 10703Y Tag:

NAN Complete Comfort je specijalna hrana za potrebe ishrane kod odojčadi sa manjim probavnim problemima. Svojom jedinstvenom kombinacijom sastojaka pomaže u regulisanju gastrointestinalnih poremećaja (regurgitacija, zatvor, kolike). Sadrži skrob koji doprinosi smanjenju incidencije, učestalosti i količine sadržaja regurgitacije, a isto tako povećava gustinu želudačnog sadržaja. Sadrži GOS/FOS vlakna koja poboljšavaju konzistenciju stolice, kao i L. reuteri kulturu koja pomaže pokretljivost digestivnog trakta i smanjuje učestalost regurgitacije, zatvora i kolika. Formulacija uključuje delimično hidrolizovane proteine – optimizovanu mešavinu hipoalergenih proteina dobijenih posebnom tehnologijom, čime se postiže lakša svarljivost proteina kravljeg mleka, a samim tim i njihovo kraće zdržavanje u stomaku. Proizvod sadrži proteine surutke kravljeg mleka i ne preporučuje se u slučaju alergije na proteine kravljeg mleka, intolerancije na laktozu, galaktozemije ili malapsorpcije glukoza-galaktoza. Proizvod nije za za parenteralnu upotrebu.

Način upotrebe:
Operite ruke pre pripreme obroka. Operite dobro sve delove flašice dok ne nestanu tragovi mleka. Iskuvajte ih 5 minuta. Ostavite ih pokrivene do upotrebe. Prokuvajte vodu za piće 5 minuta. Ostavite da se ohladi (~40°C). Proverite tablicu ishrane i sipajte tačno potrebnu količinu vode u flašicu. Koristite samo mericu koja je u pakovanju i poravnajte bez pritiskanja. Sledite tablicu ishrane. Dodajte tačan broj ravno napunjenih merica u skladu sa uzrastom odojčeta.

Nakon upotrebe, vratite mericu u prostor unutar limenke, kao što je prikazano na slici. Zatvorite poklopac i dobro protresite flašicu dok se prah potpuno ne rastvori. Dobro zatvorite kutiju posle svake upotrebe i čuvajte je na hladnom i suvom mestu. Proizvod se mora potrošiti najkasnije 3 nedelje od otvaranja.

*Da bi se sačuvao broj živih kultura, prokuvana voda se mora ohladiti do 40°C pre dodavanja praha.
**Napomena: koristite samo mericu iz unutrašnjosti kutije. Ne koristite ni više ni manje praha nego što je naznačeno, zato što to može dovesti bilo do dehidratacije, bilo do nedovoljne ishrane vaše bebe. Ne menjajte naznačene količine bez saveta lekara. Pripremite svaki put samo jednu flašicu. Hranite odmah i tačno pratite uputstvo. Ne čuvajte ostatke obroka.

Pakovanje: 800g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno