Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Expertpro Sensitive 400g

Nan Expertpro Sensitive 400g

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nan Expertpro Sensitive 400g

Nan Expertpro Sensitive 400g

1.424,00 RSD

Besplatna dostava

Adaptirano mleko

SKU: 10699Y Tag:

Nestlé NAN Sensitive Expert LR PRO, adaptirano mleko, u pakovanju od 500gr, namenjeno za odojčad od rođenja, za potrebe ishrane odojčadi kod kolika, grčeva i manjih tegoba varenja, sa dodatkom kulture Lactobacillus reuteri LR – kultura koja se može naći u crevnoj flori dojene dece. Nestlé NAN Sensitive Expert LR PRO je proizvod sa smanjenim rizikom od alergije na proteine mleka (HA), kod manjih nespecifičnih gastrointestinalnih poremećaja (nadutost, abdominalni grčeva, konstipacija, kolike), pogodan je za ponovno uvođenje hrane kod nedojene dece / dece sa kutnom dijarejom.

Sadrži visoko kvalitetne proteine dobijene posebnim postupkom hidrolize (parcijalni hidrolizati proteina surutke-HA). Proizvod sadrži delimično razgrađene proteine surutke poreklom iz kravljeg mleka.

SMANJENA KOLIČINA LAKTOZE (u odnosu na početno mleko za odojčad) – dokazano poboljšava varenje u slučajevima prolaznog nedostatka laktaze, koja je uobičajena kod odojčadi u prvim mesecima života ili posle akutnog proliva.

OMEGA 3 i 6 – posebna kombinacija masti koja sadrži esencijalne dugolančane polinezasićene masne kiseline, linolnu i alfa-linolensku, koje je potrebno svakodnevno unositi u organizam. Dodate su i dugolančane višestruko nezasićene masne kiseline, DHA i ARA. Dodati su taurin i nukleotidi.

OPTIPRO – Nestlé jedinstveni proces proizvodnje mlečnih formula.

Način primene:
Nije namenjen u slučajevima alergije na proteine kravljeg mleka (ili sumnje na istu), galaktozemije, kongenitalne intolerancije laktoze, deficit galaktokinaze i intolerancije maltoze. Koristi se po preporuci pedijatra.

Pakovanje: 400g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno