Dodaj u listu

Dodaj u listu

NATURAL WEALTH VITAMIN E ULJE 60ML

NATURAL WEALTH VITAMIN E ULJE 60ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NATURAL WEALTH VITAMIN E ULJE 60ML

NATURAL WEALTH VITAMIN E ULJE 60ML

1.699,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

Natural Wealth E-Oil je vitamin E u uljanom rastvoru i koristi se kao vitaminski dodatak ishrani. Nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminom E. Vaša koža i kosa će zablistati, a nokti postati čvrsti. Nega protiv bora koja revitalizuje kožu i održava njenu elastičnost. Ima toliki stepen čistoće da se može uzimati oralno. Preporučuje se:

– Osobama sa suvom i dehidriranom kožom

– Za negu protiv bora

– Za održavanje elastičnosti kože

– Kao nadoknada vitamina E za osobe koje teško gutaju tablete.

Koristiti pet (5) kapi dnevno, s vodom, sokom ili hranom, a kao vitamin za negu kože nanosi se direktno na čistu kožu. Konsultujte se sa lekarom ukoliko uzimate lekove, naročito antikoagulanse ili svakodnevno uzimate aspirin, ukoliko imate ili ste ranije imali probleme sa krvarenjem, ili ukoliko planirate ili ste se u skorije vreme podvrgli hirurškoj intervenciji. Ne nanositi na oštećenu ili iritiranu kožu ili na podrucja zahvaćena osipom. Izbegavati kontakt sa očima. Prekinuti upotrebu i konsultovati lekara u slučaju pojave neželjenih dejstava.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

75ML

https://naturalwealth.rs/prirodno-vitaminsko-e-ulje-proizvod-43/?search_q=ULJE

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno