Dodaj u listu

Dodaj u listu

NATUROPLEX BRUSNICA CPS 20X250MG

NATUROPLEX BRUSNICA CPS 20X250MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NATUROPLEX BRUSNICA CPS 20X250MG

NATUROPLEX BRUSNICA CPS 20X250MG

721,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Naturoplex brusnica

SKU: 25273038 Tag:

Naturoplex Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti: bioaktivnih proantocianidina, organskih kiselina, dijetetskih vlakna, masnih kiselina, proteina i šećera. Upravo ovaj spektar komponenti iz brusnice čini Naturoplex brusnicu jedinstvenom.

Aktivni sastojci Naturoplex Brusnicesu bili predmet brojnih kliničkih studija, komparativnih unakrsnih studija, kao i studija bezbednosti. Francuska Agencija za Bezbednost Hranepotvrdila je da količina aktivnih materija u dnevnoj dozi preparata Naturoplex Brusnica efikasno pomaže da se spreči prijanjanje štetnih bakterija za zidove urinarnog trakta. Na ovaj način štetne bakterije nemaju mogućnost da se nasele i izazovu urinarnu infekciju. Naturoplex Brusnice provereno deluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primene, dok ekstrakti brusnice prestaju da deluju nakon 10h.

Deluje na širok spektar gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, kao što su Escherichia coli, Baccilus proteus, Staphylococcus aureus, Streptococcus, kao i na gljivicu Candida albicans.  Pomaže u izbacivanju tečnosti iz organizma, čime se skraćuje vreme zadržavanja urina u mokraćnoj bešici, što inače predstavlja jedan od uzroka infekcija. Pojačava imunitet sluzokože urinarnog trakta.

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 3 godine: 1-2 kapsule dnevno.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Pakovanje: 20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 X 25MG

Sastav : Sprašeni plod brusnice standardizovan na min. 7,2% proantocijanidina- 250 mg;

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno