Dodaj u listu

Dodaj u listu

NEFROVIT KAPI 30ML URINARNE TEGOBE

NEFROVIT KAPI 30ML URINARNE TEGOBE

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NEFROVIT KAPI 30ML URINARNE TEGOBE

NEFROVIT KAPI 30ML URINARNE TEGOBE

771,00 RSD

Besplatna dostava

Kapi za urinarne tegobe

Primena Nefrovit kapi :
– Nefritis (upala bubrega),
– cystitis (upala mokraćne bešike),
– infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus),
– uremija (trovanje mokraćom),
– hematurija (krv u mokraći),
– albuminurija (belančevine u mokraći),
– pesak i kamen u bubrezima i mokraćnoj bešici.

Udruženo dejstvo različitih aktivnih principa prisutnih u NEFROVIT kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Izraženo diuretičko dejstvo, uravnoteženje i preraspodela tečnosti u čitavom organizmu ispoljava se dejstvom flavonoida, saponina i etarskih ulja.

Povećanim protokom tečnosti i antibiotskom dejstvu fitoncida, NEFROVIT deluje kod infekcija urinarnog trakta. Bolji protok tečnosti kroz organizam obezbeduje bolju razmenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno dejstvo na bubrege ima i prisustvo kalijumovih soli u NEFROVIT-u. Upotrebom ovog preparata olakšava se eliminacija peska i taloga iz bubrega i mokraćne bešike i tegobe vezane za prisustvo kamena, bolne krize, hronične tegobe, česte infekcije. NEFROVIT preventivno deluje protiv stvaranja peska i kamena.

Način upotrebe: Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 NEFROVIT kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišcenje NEFROVIT-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30ML

Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokracne bešike), infekcije mokracnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mokracom), hematurija (krv u mokraci), albuminurija (belancevine u mokraci), pesak i kamen u bubrezima i mokracnoj bešici.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno