Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

CD NEVEN KREMA SA PANTENOLOM I ALOJOM 125ML

CD NEVEN KREMA SA PANTENOLOM I ALOJOM 125ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

CD NEVEN KREMA SA PANTENOLOM I ALOJOM 125ML

CD NEVEN KREMA SA PANTENOLOM I ALOJOM 125ML

419,00 RSD

Besplatna dostava

Nevenovo ulje i pantenol vlaže kožu i čine je elastičnom, ublažavaju znake upale kojoj je osetljiva koža podložna.

SKU: 1297285 Tag:

Krem se nanosi u tankom sloju na čistu kožu, više puta dnevno. Koži daje lep, baršunast izgled, a ne sprečava normalno odvijanje kožnih procesa. Odlična je podloga za šminku.
Dejstvo
Aktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu, čime jačaju njene prirodne odbrambene mehanizme. Smiruju osetljivu kožu, smanjuju crvenilo i svrab.
Aloja gel iz listova biljke Aloe barbadensis sadrži veliki broj aktivnih sastojaka koji udruženim delovanjem ostvaruju efekate na koži, među koijma je efekat hidratacije najizraženiji. Aloja gel – u dubljim slojevima listova biljke Aloja se nalazi aktivna materija u vidu želatinozne mase koja sadrži biostimulativne supstance: vitamini, minerali i oligo elementi, mono i polisaharidi, aminokiseline, enzime, sterole i antrahinoni.
Ukupno dejstvo se pripisuje sinergističkom delovanju svih sastojaka.
Aloja je pripodni antioksidans i najčešće korišćena biljna sirovina u kozmetici, zbog svojih vlažećih, regenerativnih i antiiritantnih delovanja.
Dokazan je njen pozitivan efekat u tretmanu suve kože, opekotina, blažih povreda i inflamatornih reakcija.
Bisabolol je aktivni sastojak etarskog ulja iz cveta kamilice. Ima snažno antiiritantno i antiflogističko dejstvo u minimalnim koncentracijama. Umiruje osetljivu kožu, neguje suvu kožu i omogućava bolju penetraciju drugih supstanci. Nema alergena i iritativna svojstva.
Sve ove supstance udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu, čime jačaju njene prirodne odbrambene mehanizme. Smiruju osetljivu kožu (štite od iritacije i crvenila). Svi naši proizvodi sadrže izuzetno kvalitetne hipoalergijske mirise.
Sastav
Neven ulje, aloja gel, pantenol, bisabolol i vitamin E

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno