Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

NICE COLLAGEN A15

NICE COLLAGEN A15

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NICE COLLAGEN A15

NICE COLLAGEN A15

1.629,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

NICE kolagen Drink je dijetetski suplement koji sadrži Naticol® hidrolizovani riblji kolagen uz dodatak nutrijenata (Vitamin C, Vitamin E, bakar i cink) i apsorbuje se 1,5 puta efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla.
Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe kao i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.

SKU: 10007 Tag:

Dodatak ishrani u obliku granula za pripremu napitka sa kolagenom imikronutrijentima za redukciju bora i regeneraciju kože, kose i noktiju.

  • prijatan voćni ukus
  • bez šećera
  • bez laktoze
  • bez glutena
  • pogodan za dijabetičare Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije.Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

15 kesica

Naticol® – hidrolizovani riblji kolagen tipa I 5000 mg Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80,0 mg Cink (cink-oksid) 10,0 mg Vitamin E (DL-α-tokoferil-acetat) 12,0 mg Bakar (bakar-citrat hemihidrat) 1,0 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno