Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nisita mast 10g

Nisita mast 10g

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Nisita mast 10g

Nisita mast 10g

339,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Služi za regeneraciju suve sluznice nosa, usled česte upotrebe kapi za nos kod prehlade ili alergije.

Nisita mast za nos primenjuje:

– Kod suve sluznice nosa,
– Kao dodatno lečenje kod zapušenog nosa, npr. kod obične prehlade,
– Za čiščenje i vlaženje sluznice nosa, npr. suv vazduh u prostoriji,
– Za lečenje krastica u nosu,
– Poboljšava prohodnost disajnih puteva i time umanjuje hrkanje,
– Nisita mast za nos mogu koristiti odrasli, deca i odojčad.
Kada se Nisita® mast za nos ne sme primenjivati?
Nisita mast se ne sme primenjivati u slučajevima preosetljivosti na neki od sastojaka.
Ne postoje posebne mere opreza za korišćenje Nisita” masti za nos. Posle operacije nosa ili udesa, Nisita® mast treba koristiti tek nakon saveta lekara.
Da li se Nisita® mast za nos sme koristiti u toku trudnoće i dojenja?
Nema dostupnih podataka koji bi sugerisali da primena Nisita masti tokom trudnoće ili laktacije može da ima štetnih posledica.

Način primene:
Nekoliko puta dnevno, kao i pre polaska na spavanje, primeniti oko 1cm masti u svaku nozdrvu. Vrh tube treba uvući u nozdrvu koliko je moguće, istisnuti malu količinu masti, a zatim blagim trljanjem spoljašnje površine nosa potpomognuti raspoređivanje masti po nosnoj šupljini. Nisita mast se može istisnuti na štapić od vate, koji se zatim oprezno uvuče u nosnu šupljinu.
Iz higijenskih razloga i da bi se izbegla infekcija, samo po jedna osoba treba da koristi tubu. Nakon upotrebe, dodatak na tubi treba oprati vodom.
Nisita® mast se može, po potrebi, koristiti i duže vreme. Ako i posle 14 dana primene masti ne dođe do poboljšanja, treba se obratiti lekaru ili farmaceutu.
U retkim slučajevima kod upotrebe Nisita masti može da se javi blaga iritacija nosne sluznice, sa osećajem peckanja na mestu primene. Opisane su reakcije preosetljivosti na lanolinske alkohole i etarsko ulje limuna, sastojke masti za nos.

Pakovanje: 10g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno