Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

NOGLIC TBL A30

NOGLIC TBL A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NOGLIC TBL A30

NOGLIC TBL A30

459,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

NOGLIC TBL A30
SKU: 25041103 Tag:

Zanemarujući različite uzroke i patologije vezane za složen fenomen metabolizma šećera, sve veći deo populacije mora da se bori sa glikemijskim nivoom koji teži postepenom povećanju. Ova pojava je sigurno povezana sa većim blagostanjem i boljim snabdevanjem hranom, ali može da ima i druge uzroke – neodgovarajuća ishrana, prekomerna težina, starenje, pušenje, visok krvni pritisak. U ovim slučajevima, organizam ne uspeva da reguliše nivo glikemije nakon obroka. Nakon uobičajenog obroka, nivo glikemije bi trebalo da se nakon 2 sata vrati na normalu zahvaljujući delovanju insulina, fizičkoj aktivnosti i korišćenjem glukoze tokom ćelijskih procesa i njenim pretvaranjem u glikogen.  Nova formula, klinički testirana, koja pomaže održavanje pravilnog nivoa glikemije i koja, pre svega, smanjuje procenat glikoziliranog hemoglobina (hemoglobin za koji se glukoza vezuje i koji je najbolji parametar za praćenje hiperglikemičnih pacijenata). Klinička studija o uticaju preparata Noglic na smanjenje glikoziliranog hemoglobina koja je izvedena na Odeljenju interne medicine Univerziteta u Ðenovi u trajanju od dve nedelje pokazale je smanjenje glikoziliranog hemoglobina od 4,3% zahvaljujući uzimanju 2 tablete preparata dnevno.

U kombinaciji sa sportskim aktivnostima, zdravim načinom života i uravnoteženom ishranom, prirodni sastojci preparata Noglic mogu biti veoma korisni: Gimnema silvestre – smanjuje apsorpciju šećera u crevima i ubrzava metaboličku transformaciju glukoze u ćelijama. Momordica charantia – poznata je pod nazivom gorka tikvica. Njeni plodovi imaju aktivne sastojke sa antidijabetskim svojstvima koji deluju slično insulinu. Hipoglikemijsko delovanje je verovatno uzrokovano aktivnim principima: karantin i polipeptid P-insulin, čija je struktura veoma nalik strukturi goveđeg insulina. Ekstrakt kore cimeta – sadrži polimere koji su rastvorljivi u vodi i koji su odgovorni za održavanje optimalnog nivoa glukoze u krvi. Njegove bioaktivne supstance poboljšavaju aktivnost insulina. Učestvuje i u sintezi glikogena u mišićima koristeći slobodnu glukozu. Alfa lipoinska kiselina – je kofaktor enzima koji učestvuju u procesu transformacije glukoze, masnih kiselina i drugih izvora energije u adenozin -tri fosfat (ATP). Hrom – je zastupljen u brojnim enzimskim sistemima i od suštinske je važnosti za metabolizam glukoze: potpomaže normalno korišćenje glukoze, pojačavajući dejstvo insulina.

Način upotrebe: 1-2 tablete dnevno, 15 minuta pre jela.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

Suvi ekstrakt ploda gorke tikvice ( Momordica charantia) stand. 3% gorkih materija ...................... 150 mg Suvi ekstrakt lista gimneme (Gymnema sillvestris), stand. 25% gimnemičke kiseline ........................ 150 mg Suvi ekstrakt kore cimeta (Cinnamomum zeylandicum droga/ekstrakt 4:1) ............................. 125 mg Alfa-lipoinska kiselina ....................... 100 mg Hrom ........................... 100 µg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno