Dodaj u listu

Dodaj u listu

Noreva Bergasol Sublim Mist SPF30 150ml

Noreva Bergasol Sublim Mist SPF30 150ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Noreva Bergasol Sublim Mist SPF30 150ml

Noreva Bergasol Sublim Mist SPF30 150ml

2.650,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za sve tipove kože.

Vodootporan proizvod za negu kože koji pruža visoku zaštitu od sunčevog zračenja (SPF 30). Ovaj sprej omogućava efikasnu borbu protiv fotostarenja kože, sprečavajući ćelijsko oštećenje epidermisa i pružajući potpunu zaštitu kože od UVA/UVB, IR i plave svetlosti. Njegova ultralagana tekstura omogućava brzo i trenutno upijanje, suv dodir, bez ostavljanja belih tragova, sa prijatnim efektom svežine.

Način primene:
Naneti sprej ravnomerno i u dovoljnoj količini pre svakog izlaganja suncu. Prilikom nanošenja spreja, proizvod držati na udaljenosti 20 cm od kože. Izbegavati kontakt sa očima. Pri nanošenju na lice, obavezno zatvoriti oči. Ponoviti nanošenje na svaka 2h, posebno nakon izlaska iz vode ili sportskih aktivnosti. Ne nanositi na iritiranu kožu ili opekotine od sunca.
Upozorenje: zapaljivi aerosol. Boca je pod pritiskom i može da pukne ako se zagreje. Čuvati dalje od toplote, vrućih površina, varnica, otvorenog plamena i svih drugih izvora vatre.

Pakovanje: 150ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno