Dodaj u listu

Dodaj u listu

NORMOLIP FORTE DUO KAPS A60

NORMOLIP FORTE DUO KAPS A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu

NORMOLIP FORTE DUO KAPS A60

NORMOLIP FORTE DUO KAPS A60

1.320,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

NORMOLIP FORTE DUO KAPS A60
SKU: 25041163 Tag:

Normolip 5 forte Normolip 5 forte je nova, poboljšana formula, sa 3x puta većom koncentracijom aktivnog sastojka Monakolina K, koji omogućava smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam. Korišćenje ovog preparata ne oštećuje jetru ni nakon višegodišnje upotrebe.

5 prirodnih aktivnih komponenti koje, uz kontrolisanu ishranu, utiču na smanjenje nivoa holesterola i triglicerida: fermentisani crveni pirinač – sadrži aktivni sastojak monakolin K koji utiče na sintezu holesterola koji proizvodi organizam i time smanjuje količinu ukupnog holesterola. Gama-orizanoli – utiču na koncentraciju ukupnog i LDL holesterola u krvi i ima dokazan efekat vracanja triglicerida na fiziološki nivo. Koenzim Q10 – smanjuje mogućnost nastanka ateroskleroze kod povišenih vrednosti holesterola i triglicerida; ima antioksidansno dejstvo. Polikozanoli – ograničavaju proizvodnju holesterola u organizmu i smanjuju koncentraciju ukupnog holestrola i LDL frakcije u korist HDL holesterola čime se postiže očuvanje kardiovaskularnih funkcija. Hrom – utiče na metabolizam šećera i masti – potpomaže normalno korišćenje glukoze pojačavajuci dejstvo insulina; smanjuje rizik od nastanka šećerne bolesti; smanjuje rizik od pojave katarakte. Sinergijsko delovanje ovih komponenti omogućava smanjenje apsorpcije holesterola koji se unosi hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi organizam.  Klinička studija je pokazala uticaj proizvoda Normolip 5 forte na smanjenje nivoa holesterola: 30 osoba je nakon 2 meseca uzimanja 1 tablete dnevno imalo prosečno smanjenje nivoa holesterola od oko 20% za ukupni holesterol, 27% za LDL holesterol i 17% za trigliceride. Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno, najbolje uveče, pre spavanja.

Pakovanje: 2 x 30 Naturcaps® kapsula. Kapsule Naturcaps® su proizvedene od biljnih vlakana koja se dobijaju fermentacijom biljke tapioka, potpuno su prirodne, bez veštačkih boja, lako svarljive i pogodne za vegane i vegetarijance.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KAPSULA

https://www.bgbitaliana.rs/proizvodi-problemi-sa-holesterolom-secerom-i-trigliceridima/normolip-5-forte.html

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno