Dodaj u listu

Dodaj u listu

OESTROFACT E A50

OESTROFACT E A50

Dodaj u listu

Dodaj u listu

OESTROFACT E A50

OESTROFACT E A50

1.245,00 RSD

Besplatna dostava

Pomaže u regulaciji poremećene hormonalne ravnoteže

SKU: 60007010 Tag:

Svojstva i delovanje: Oestrofact®E je prirodni preparat čiji dvokomponentni sastav i odnos aktivnih principa obezbeđuju optimalan efekat kod problema prelaznog doba žene, pomažući u regulaciji  poremećene hormonske ravnoteže. Fitoestrogeni Oestrofact®-a E ispoljavaju i estrogenu i antiestrogenu aktivnost – kako će delovati na ćeliju zavisi od količine estrogena koje proizvodi sam organizam i koliko se estrogena već nalazi vezano za ćelijske receptore. Biljni estrogeni Oestrofact®-a E mogu ublažiti pojave nastale usled pada hormona u prelaznom dobu kao što su navale vrućine (valunzi), pojačano znojenje, nesanica, glavobolja, vrtoglavica, lupanje srca, nervoza, depresija, suvoća kože i sluzokože, bol u kostima i zglobovima, bezvoljnost, razdražaljivost. Vitamin E iz Oestrofact®-a E deluje na očuvanje reproduktivnih organa, stimuliše seksualnu funkciju, poseduje antioksidantno dejstvo, snižava nivo LDL holesterola, što zajedno doprinosi revitalizaciji celokupnog organizma žene. Prirodna hormonska supstitucija fitoestrogenima je savremeni pristup rešavanju problema prelaznog doba žene.

Redovnom upotrebom Oestrofact®-a E očekivani pozitivni efekti se ispoljavaju, u zavisnosti od jačine izraženih tegoba, već posle dve nedelje, a optimalni efekat se u većini slučajeva postiže posle četiri do pet nedelja kontinuirane upotrebe.

Upozorenja: Preparat nije namenjen trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se za upotrebu kod hormon-zavisnih oboljenja kao što su: endometrioza, estrogen zavisni tumori dojke, maligni tumori jajnika. Neželjena dejstva: U vrlo retkim slučajevima mogu se javiti glavobolja, mišićni bolovi, mučnina i raš. Kod osoba alergičnih na bilo koju od komponenti preparata moguća je pojava alergije. Interakcije sa lekovima i dijetetskim proizvodima: Preparat ne treba uzimati sa estrogenima, tamoksifenom, lekovima koji utiču na koagulaciju krvi i agregaciju trombocita.

Preporučen dnevni unos: U premenopauzi: Jedna kapsula dnevno, od petog dana ciklusa. U menopauzi i postmenopauzi: Dve kapsule dnevno. Kapsule se uzimaju u toku jela. Preparat se koristi u ciklusima od 25 dana, sa 5 dana pauze izmedu dva uzimanja.

Sastav: Jedna kapsula sadrži: Standardizovani suvi ekstrakt Trifolium pratense (Trifolium pratense extractum siccum standardisatum) sa min. 40% ukupnih izoflavona, 100 mg (40 mg ukupnih izoflavona), Vitamin E (Tocoferol acetat) 20 mg. Pomoćne supstance: laktoza;  želatin; mikrokristalna celuloza; talk; magnezijum-stearat; silicijum-dioksid; boje E 171, 110, 122, 151, 172.

Čuvanje: Na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

50 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno