Dodaj u listu

Dodaj u listu

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

ORTHOMOL IMMUN KESICE A30

5.859,00 RSD

Besplatna dostava

Orthomol® Immun je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija

SKU: 25716002 Tag:

Orthomol Immun granule su namenjene za tretman imunih deficijencija koje mogu nastati iz različitih razloga. Pruža idealnu podršku imunom sistemu odraslih za prevenciju respiratornih infekcija u sezoni viremija, kod starijih osoba, kod osoba koje su izložene stresnim situacijama i teškim fizičkim naporima, kod osoba koje su u stalnom kontaktu sa velikim brojem ljudi, kod akutnih i hroničnih infekcija (prehlade, grip, pneumonije, HPV infekcije), kod hroničnih oboljenja (astma, alergijski rinitis, hronična opstruktivna bolest pluća), posle hemioterapije i nakon zračenja, pre i posle hirurških intervencija.

Način primene: Jednom dnevno uz ili neposredno posle obroka, tako što se sadržaj kesice rastvori u 100-150 ml negazirane vode ili voćnog soka i odmah popije.

Pakovanje: 30 doza

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KESICA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno