Dodaj u listu

Dodaj u listu

OZOSEPT GEL 40ML

OZOSEPT GEL 40ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

OZOSEPT GEL 40ML

OZOSEPT GEL 40ML

356,00 RSD

Besplatna dostava

Gel za lečenje simptoma oboljenja desni, sluzokože usta, grla i ždrela

SKU: 50000205 Tags: ,

Koristiti se kod pojave simptoma oboljenja desni, sluzokože usta, grla i ždrela, kao i u slučajevima pojave gljivica u usnoj duplji. Zahvaljujući kompleksnom sastavu, gel sprečava stvaranje i delovanje dentalnih naslaga koje su glavni uzrocnici zapaljenja desni, a ostvaruje i dezodorantni efekat u usnoj duplji.

Ozosept gel za desni se preporučuje kao pomoć kod zapaljenja desni (gingivitisa, parodontopatije), afti, stomatitisa, tonzilitisa, faringitisa i za osveženje daha.

Način primene: Istisnuti 1 cm preparata na prst i blagim kružnim pokretima nanositi na desni. Posle nanošenja ne konzumirati hranu i piće u toku jednog sata, kako bi gel ostvario dejstvo. Gel se, u slučaju blagih tegoba, koristi jednom dnevno, najbolje uveče pre spavanja. U slučaju izraženih tegoba, gel se može primenjivati više puta dnevno, uvek posle jela.

Pakovanje: 40ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

40ML

timol, benzoeva kiselina, mentol, metilsalicilat, eozin

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno