Dodaj u listu

Dodaj u listu

PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE UKUS LIMUN A20

PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE UKUS LIMUN A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE UKUS LIMUN A20

PEPTO SODA ŠUMEĆE TABLETE UKUS LIMUN A20

368,00 RSD

Besplatna dostava

Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta

Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline.

Način upotrebe: Preporučuje se uzimanje 1-2 tablete dnevno, 1-2 h nakon jela ili po potrebi. Tabletu rastvoriti u čaši sa 100 ml vode. Napomena: Preparat se ne preporučuje osobama koje imaju visok krvni pritisak, kardiovaskularna ili oboljenja bubrega, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. U slučaju predoziranja ili pojave preosetljivosti na bilo koji sastojak, potrebno je prekinuti uzimanje i odmah potražiti pomoć lekara. Primena preparata kod dece, trudnica i dojilja zahteva poseban oprez i isključivo uz preporuku i pod nadzorom lekara. Ne preporučuje se primena duže od 2 nedelje, osim po savetu lekara. Prekomerna upotreba proizvoda može da izazove laksativni efekat. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti!

Sastojci (INCI): natrijum-bikarbonat 1940 mg, regulator kiselosti – limunska kiselina, sredstvo za povećanje zapremine – sorbitol u prahu, sredstvo protiv zgrudvavanja – polietilenglikol 6000, zaslađivač – natrijum-ciklamat, aroma limuna.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 TABLETA

SASTOJCI (INCI): natrijum-bikarbonat 1940 mg / 1 šumecoj tableti ; regulator kiselosti – limunska kiselina; sredstvo za povecanje zapremine – sorbitol u prahu; sredstvo protiv zgrudvavanja – polietilenglikol 6000; zasladivac – natrijum-ciklamat; aroma limuna.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno