Dodaj u listu

Dodaj u listu

PHARMA EX SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 140G

PHARMA EX SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 140G

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PHARMA EX SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 140G

PHARMA EX SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 140G

151,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Biljni sirup od jagorčevine, majčine dušice i mente

Pharma EX, biljni sirup jagorčevine, timijana i mente razređuje viskozni bronhijalni sekret i olakšava njegovo iskašljavanje. Aktivni principi iz korena jagorčevine (isparljiva ulja i heterozidi) i lista timijana (etarska ulja, tanini), zajedno sa aktivnim principima mente (etarska ulja) čine primenu ovog proizvoda pogodnim u sprečavanju oštećenja sluzokože disajnih puteva. Proizvod se može koristiti kod upale sluzokože disajnih organa, a naročito kod upale sa obilnom sekrecijom. Mogu ga koristiti i deca i odrasli.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

14GGR

Aktivni principi iz korena jagorcevine (isparljiva ulja i heterozidi) i lista timijana (etarska ulja, tanini), zajedno sa aktivnim principima mente (etarska ulja) cine primenu ovog proizvoda pogodnim u sprecavanju oštecenja sluzokože disajnih puteva. Proizvod se može koristiti kod upale sluzokože disajnih organa, a narocito kod upale sa obilnom sekrecijom. Mogu ga koristiti i deca i odrasli.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno