Dodaj u listu

Dodaj u listu

PREGNACARE NEW MUM A56

PREGNACARE NEW MUM A56

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PREGNACARE NEW MUM A56

PREGNACARE NEW MUM A56

1.788,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 25318038 Tag:

Zadovoljna mama, zadovoljna beba. Zaboravite postporodajni umor! Obnovite energiju, um i telo! Revitalizujte se!  Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata osmišljena za porodilje. Nadoknadite vitamine i minerale, jer misleći na sebe, mislite i na svoju bebu. Pregnacare New Mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu. Pregnacare New Mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, među kojima su: smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu, reguliše hormonalne aktivnosti i “umiruje” zbog vitamina B6, podiže nivo energije i odbrambenu moc organizma jer su tu i “borci” za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink , poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba.

Pakovanje: 56 tableta

Način upotrebe: 2×1 dnevno

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

56 TABLETA

Pregnacare New Mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, medu kojima su: •smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseci poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu •reguliše hormonalne aktivnosti i “umiruje” zbog vitamina B6 •podiže nivo energije i odbrambenu moc organizma jer su tu i “borci” za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink •poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujuci biotinu, niacinu, kolagenu •dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba Dakle, Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno