Dodaj u listu

Dodaj u listu

MaxMedica PRO NERV kaps a30

MaxMedica PRO NERV kaps a30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MaxMedica PRO NERV kaps a30

MaxMedica PRO NERV kaps a30

369,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 20586017 Tag:

MaxMedica Pro Nerv će vas dejstvom aktivnih sastojaka maticnjaka i valerijane umiriti i tako smanjiti arterijski pritisak koji je posledica napetosti. Ne stvara zavisnost ni nakon duže primene. Sadrže i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štite i od kardiovaskularnih i malignih bolesti.

Sastav: Sadrži 100% prirodne sastojke, napravljene pažljivom kombinacijom valerijane, matičnjaka i gloga vrhunskog kvaliteta. Nutritivna vrednost: 1 kapsula sadrži- valerijana (Valeriana oficinalis) (40mg), melisa (Melisae oficinalis) (50mg), glog (Crataegus oxyacantha) (40 mg), proteini (2,7%), masti (0,1%), ukupni ugljeni hidrati (89,9%). Energetska vrednost u 100g: (1593kJ). Ostali sastojci: laktoza.

Indikacije i upotreba: Preporučuje se uzimanje 2×1 kaspula dnevno, pre jela. Posavetuje se sa svojim lekarom ako imate neka hronična oboljenja (posebno srca i krvnih sudova) ili pripadate osetljivim grupama (trudnice, dojilje, deca do 12 godina), da bi primenom integrativne terapije (klasična+tradicionalna medicina) dobili najbolje za svoje zdravlje. Možda će vam lekar smanjiti zvaničnu terapiju ako uzimate ovaj preparat.

MaxMedica Pro Nerv Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KAPSULA

Sastojci: suvi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis) standardizovan na 5% flavonoida; suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis) standardizovan na 0,8% valerijanske kiseline; suvi ekstrakt ploda gloga (Crataegus pinnatifida) standardizovan na 3% flavonoida; maltodekstrin; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat i silicijum-dioksid; kapsula: želatin, prečišćena voda, boja – titan-dioksid.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno