Dodaj u listu

Dodaj u listu

PRO-VISIO FORTE TBL A30+10 GRATIS

PRO-VISIO FORTE TBL A30+10 GRATIS

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PRO-VISIO FORTE TBL A30+10 GRATIS

PRO-VISIO FORTE TBL A30+10 GRATIS

1.159,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Proizvod namijenjen osobama čije su oči izmorene pretjeranim boravkom pred ekranom televizora i računala ili noćnom vožnjom.

Pro-visio forte pogodan je za starije osobe u prevenciji i smanjenju nastanka rizika kod promena u oku uslovljenih starenjem, kada može doći do propadanja žute mrlje i gubitka vida. Takođe je namenjen očima koje su napregnute – noćna vožnja, stres od zračenja kompjuterskih monitora, TV ekrana. Upotrebom posle operacije katarakte štiti oko od delovanja intenzivnog svetla kroz intraokularna sočiva. Mogu ga upotrebljavati i dijabetičari. Kompleksni dijetetski proizvod sa sadržajem luteina i zeaksantina, sa vitaminima i ekstraktom borovnice. Koristi se: kao zaštita od gubitka vida kod degenerativnih oboljenja (SUDM, dijabetes itd.), za osobe sa kataraktom, pre i posle operacije, kod osećaja gubitka oštrine vida, štiti od štetnih uticaja UV zračenja .

Način primene:
Uzmite samo jednu tabletu dnevno. Nemojte da je gutate. Otopite je u ustima kao bombonu sa ukusom sveže borovnice. Kako biste organizmu obezbedili dovoljnu količinu esencijalnih materija preporuka je da u prva tri meseca uzimate Pro-Visio Forte tablete, a potom nastavite sa korišćenjem Pro-Visio tableta.

Sastav:
Lutein 10mg, Zeaksantin 0,5mg, Antocijani 5mg, Vitamin E 15mg, Selen 50 μg

Pakovanje:
30+10 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno