Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROBIO CHOCO+C+ZN 2O ČOKO MEDVEDIĆI

PROBIO CHOCO+C+ZN 2O ČOKO MEDVEDIĆI

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROBIO CHOCO+C+ZN 2O ČOKO MEDVEDIĆI

PROBIO CHOCO+C+ZN 2O ČOKO MEDVEDIĆI

645,00 RSD

3 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Čokoladni medvedići za regulaciju probave

Problemi sa varenjem koji se često javljaju zbog uzimanja antibiotika mogu da se pojave za vreme lečenja antibiotikom ili čak i do 8 nedelja posle lečenja. Da bi se izbegli problemi posle upotrebe antibiotika, uzimanje probiotske kulture započnite odmah na početku lečenja antibiotikom i nastavlja se do kraja lečenja. U kliničkoj praksi je dokazano da istovremeno uzimanje probiotika i antibiotika smanjuje rizik od proliva. Međutim, ako su se tegobe već pojavile, uzimanje probiotika omogućava brži oporavak. Da do svega ovog ne bi došlo, savetuje se da se uporedo sa uzimanjem antibiotika počne sa pijenjem probiotika. PROBIO Choco sa vitaminom C i cinkom u obliku je čokoladnih medvedića, neodoljivog ukusa koji deca vrlo rado prihvataju. Probio Choco sadrži kakao, ali ne sadrži šećere, gluten i konzervanse. Dečije probiotske kulture zajedno sa prebiotikom inulinom u jednom čoko medvediću preveniraju da do stomačnih tegoba dođe. Dodatno, cink i vitamin C u čoko medvediću jačaju imunitet, zaustavljaju dijareju i omogućavaju brži oporavak od infekcija.

Sastav: Jedna čokoladica sadrži 10 milijardi Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis, vitamin C i cink.

Način primene: Preporučeni dnevni unos za decu do 4 godine je jedna čokoladica dnevno. Deca preko 4 godine mogu uzimati 2 čokoladice dnevno.

Pakovanje: 20 čokoladnih medvedića

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 ČOKOLADNIH MEDVEDIĆA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno