Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10

PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10

448,00 RSD

Besplatna dostava

Probiotic® forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija

SKU: 20006034 Tag:

Probiotic® forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula za oralnu primenu. Probiotic® forte je dijetetski proizvod koji sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca i 3 soja probiotskih bakterija sa sinergijskim delovanjem. Zahvaljujući tome, Probiotic® forte ima snažno delovanje na očuvanje zdravlja i normalno funkcionisanje digestivnog trakta u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama. Probiotic® forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (Clostridium difficile) ili uslovno patogenih bakterija (Escherichia coli), usled promenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promene mesta boravka ili klimatskih uslova, kao i kod primene antiobitika, koji svojim delovanjem tako mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore.

Probiotic® forte ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata. Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, uz obrok. Ukoliko osoba nije u mogućnosti da proguta kapsulu, kapsulu treba otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog hladnog napitka ili umešati u hladan obrok.

Probiotic® forte se čuva na sobnoj temperaturi, na suvom mestu, van domašaja dece. Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju.

Pakovanje : 10 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno