Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROTECT CIMET TBL 30KOM

PROTECT CIMET TBL 30KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROTECT CIMET TBL 30KOM

PROTECT CIMET TBL 30KOM

439,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

Protect cimet je dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži koru cimetovog drveta. Nakon što je dokazan njegov pozitivan efekat na regulaciju nivoa šećera u krvi, cimet više nije prepoznatljiv samo kao izuzetan začin već i kao odličan preparat koji doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi. Protect cimet tablete su efikasna pomoć u terapiji čira na želucu izazvanog bakterijom Helicobacter pylori kao i kod drugih upalnih procesa u digestivnom traktu.

Sastav : cimet u prahu

Indikacije:  kao pomoć regulaciji nivoa šečera u krvi, kod otežanog varenja, nadutosti, grcčva i gasova, kao pomoć u terapiji eradikacije Helicobacter pylori, kao pomoć u terapiji upalnih procesa u digestivnom traktu, kao pomoć u regulaciji nivoa holesterola i triglicerida u krvi, kao protivupalno sredstvo kod tegoba u mišićima i zglobovima, kao sredstvo za olakšavanje tegoba kod prehlade i gripa, kod oslabljene cirkulacije u ekstremitetima.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

SASTAV: – Cimet u prahuPREPORUCUJE SE: – Kao pomoc regulaciji nivoa šecera u krvi – Kod otežanog varenja, nadutosti, grceva i gasova – Kao pomoc u terapiji eradikacije Helicobacter pylori – Kao pomoc u terapiji upalnih procesa u digestivnom traktu – Kao pomoc u regulaciji nivoa holesterola i triglicerida u krvi – Kao protivupalno sredstvo kod tegoba u mišicima i zglobovima – Kao sredstvo za olakšavanje tegoba kod prehlade i gripa – Kod oslabljene cirkulacije u ekstremitetima PAKOVANJE: 30 tableta

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno