Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

Protect Kontrol A30

Protect Kontrol A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Protect Kontrol A30

Protect Kontrol A30

829,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 65808 Tags: ,

Protect kontrol je dodatak ishrani čiji je glavni sastojak alfa-lipoinska kiselina, a takođe sadrži i L-glutattion, vitamin C, cink i vitamin D koji zajedno doprinose borbi protiv slobodnih radikala i normalnoj funkciji imunog sistema.

Cink, vitamini C i D doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, dok vitamin C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fiziče aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom energetskom metabolizmu.

PROTECT kontrol gastrorezistentne kapsule biljnog porekla sa odabranim antiokidansima doprinose jačanju imunog sistema i sistema antioksidativne zaštite.

U jednoj kapsuli:
-alfa-lipoinska kiselina 300mg
-vitamin c 120mg
-l-glutation 10mg
-cink 10mg
-vitamin D 10mcg

Način primene: Deca starija od 12 godina i odrasli, popiti jednu kapsulu dnevno pola sata pre obroka.

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 Kapsula

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno