Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROXEED PLUS PLV A30

PROXEED PLUS PLV A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PROXEED PLUS PLV A30

PROXEED PLUS PLV A30

7.870,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 25103002 Tag:

Proxeed Plus:
– Povećava broj spermatozoida,
– Poboljšava pokretljivost spermatozoida,
– Poboljšava progresivnu pokretljivost spermatozoida,
– Poboljšava i morfologiju spermatozoida.

Proxeed Plus sadrži kombinaciju L-karnitina i njegovog aktivnog oblika acetil-L-karnitina u kolicini neophodnoj kako bi se ostvario oporavak pokretljivosti i fertilizacione sposobnosti spermatozoida. Kombinacija L-karnitina i njegovog aktivnog oblika acetil-L-karnitina, pokazala je znacajan uticaj na oporavak pokretljivosti spermatozoida i plodnosti muškaraca pri primeni u odgovarajucoj kolicini (oko 3 gr).

Proxeed Plus se može slobodno uzimati, ne šteti i nema kontraindikacija. Kako je potrebno 74 dana da dođe do stvaranja zrelog spermatozoida i još 3 do 4 nedelje da bi spermatozoid postao zreo i mogao da ostvari oplođenje, preporucuje se uzimanje Proxeed Plus -a 3 do 6 meseci uzastopno ili sve vreme tokom pokušaja ostvarivanja trudnoce. Jedini proizvod koji sadrži acetil oblik L-karnitina a u svrhu poboljšanja spermograma. L-karnitin i acetil-L-karnitin su prirodni sastojci seminalne plazme i spermatozoida. Acetil-L-karnitin je najvažniji karnitin koji se može naci u ejakulatu.

Upotreba: 2 kesice na dan ( jedna ujutro, jedna uvece )

Pakovanje: 1 kutija = 30 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno